Bleeding..

Maaf kotor sangat.. Tetb pgi nie bgun keluar ini.. Mksd nyer apa ye.. 😢😢😓😓 #firstbaby #1stimemom

Bleeding..
12 Balas

Better segera ke hospital. Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya ye. Aamiin #TAPsupermoms

4y ago

da jmp doc da dear.. doc da scan ikt bawah tp xnmpk pape lagi.. so doc decide untuk ambk darah..😢

Berapa week dah? Kalau dah 20+weeks pergi ke PAC terus.. Kalau belum boleh ke emergency..

4y ago

Kalau mcm ni pny kes, smoga sis byk2 bersabar k

sis mcm mana? apa keputusan ambil darah tu hari? moga yang baik2 buat sis..

4y ago

amiin.. tq dear.. awk jugak.. 🥰

jgn tggu lg..cepat pegi spital skang...bahagian emergency...harap x de apa2...

4y ago

ok sis.. tq.. doakan saya ye sis..😢

Dh berapa week pregnant? Cpt pegi hospital. La. Sis kalau fresh blood mcm ni

4y ago

ok dear.. tq ye.. xpe saya redha.. 😇

pegi emergency sis cepat2 semoga dipermudahkan sis ya dan harap baby ok

4y ago

tq sis.. now kt spital da tgu doc pggil.. 😢

Semoga Allah permudahkan segala urusan sis

Aiyaa smoga xda apa2.. amiin

semoga kandungan sis tak apa2.

4y ago

amiin.. semoga semua baek2.. tq dear..😢

Pergi emergency terus sis

4y ago

ok sis.. jap lg saya pergi emergency.. sbb da sehari nie bleeding mcm bnyk..