sex

hi,,MAAF jika soalan terlalu terbuka..saya nak Tanya ok ke having sex dgn suami masa trimester pertama ni..skrg baru 7 minggu..

13 Balas

blh tapi not sure sbb hamil baru 7 week kena jaga juga tskut keluar darah on the spot stoped doing ... prefer doktor. sis .. kalau nak have xxx blh 2nd trimester 3rd trimester blh memang tapi placenta kena kat atas thn bby pun kena strong kalau benda ni semua nk tau kalau ranya dr terus terangkan ....