sex

hi,,MAAF jika soalan terlalu terbuka..saya nak Tanya ok ke having sex dgn suami masa trimester pertama ni..skrg baru 7 minggu..

13 Balas

saya rasa elak dulu untuk awal2 ni, sebab sy lepas bersama ada spotting masa 6 week.. pastu kena makan ubat kuat rahim..tp bergantung kepada body masing2 juga laa..

3y ago

sama sy. lps bersama masa 6weeks ada spotting n pegi clnic doc kasi ubt kuatkn rahim. alhamdulillah skrg dh 10w5d