sex

hi,,MAAF jika soalan terlalu terbuka..saya nak Tanya ok ke having sex dgn suami masa trimester pertama ni..skrg baru 7 minggu..

13 Balas

Boleh je nk hubungan sex hari keberapa pon awk hamil. Xde hukum haram. Kecuali kandungan bermasalah @ atas nasihat doktor jika kehamilan lemah. Klu nak berjaga2 women on top position is the best. So x kacau perut dan women on control during sex. Tambahan posisi isteri kat atas lebih cepat untuk isteri dpt orgasm/klimaks yg padu. Teruskan sex lbih kerap di hujung kehamilan utk mudah bersalin, org kata nk bg bukak jalan.