Nak tanya soalan?

Maaf ingin bertanya, bagi pengalaman ibu-ibu kat sini, berapa kerap bersama dengan suami lepas tu tahu ibu-ibu pregnant? Maaf soalan sensitif sikit tapi serius nak tahu, kalau bersama sekali ada peluang tak untuk pregnant??

31 Balas

kalau utk mengandung sy selalu bersama time subur. dlu pjj 5tahun, jumpa setahun sekali dua je tp org boleh pelik camne blh ngandung sampai anak 3 😄

Klau saya potensi cepat lekat tu kalau bersama lepas period or waktu subur..selalu bersama pon nanti air mani jadi tak pekat and kurang sperm yg kuat

kalau sy nak pregnant..lps bersama tu kan air mani masuk kan.. pastu kita naikkan kaki sandar kat dinding 5 minit lebih camtu pastu blh la mandi

tak pasti jgk sbb xingat..sbb klu sy pregnant kali ke 2 dan ke 3 mmg ambil masa hampir setahun..kira2 6 bulan ke atas lah baru tahu pregnant..

Saya 2 kali bersama waktu 3-5 pagi. Kali pertama takde rezeki, kali kedua alhamdulillah. Pastikan waktu tu waktu kita subur.

salam.waktu bersama sis try duk ats suami.cr ni insya Allah mudah lekat.sy try utk baby ke 2.alhamdulillah lekat

nak bersama baik lepas 1st trimester dan sebelum 3rd trimester. ini paling selamat.

Jarak 1hri sis jgn hari2,,sbb kualiti sperma pun kena jaga

kalau kita subur sekali pun dh cukup utk kita pregnant..

Masa keluar egg white mucus cepat2 BD untuk pregnant