Bleeding or blood clots

Maaf gbr agak xelok. saya mmg jenis yg bleeding from my first pregnance until now. ikot tarikh period saya dh 11mnggu tp scan dpt ukuran baru 5 mnggu. dr hosp bg masa 3 mnggu lg utk next scan. harini ad keluar drh mcmni. ada tak mommies yg ada kes mcm saya ni ?

Bleeding or blood clots
4 Balas

sy ada pngalaman miscarriage. ya mula2 keluar mcm ni . mkn lama mkn bnyk mcm period. ulang alik hospital 3 kali. last tu keluar darah sekali ketulan. scan dah complete miscarriage. now sy pregnant lagi. masa awal2 5w-8w sy selalu keluar mcm ni tapi tak darah gelap cuma coklat2 je. saya bedrest and mmg on duphaston. alhamdulilah now 12w no spotting or bleeding. sy doakan sis and baby kuat. bedrest tau sis.

8mo ago

Maaf sis sy nak Tanya kalau jd mcm ni berpantang mcm mn ye..

maaf sis. rasanya tnda kguguran. klu scan ketara biasanya kandungan tak jadi. take care ya

8mo ago

xpe sis. selamat berpantang. lps ni mesti ada rezki lg

boleh pergi klinik/hospital terus untuk cek

8mo ago

saya dh pegi klinik tp dktor cakap biasa je sikit je tu kalau ggur besar darahnya.

Awak pergi KK ke swasta?