Ini apa ya?

Maaf gambar ni agak kotor. Tp saya betul2 musykil. Ni sbnrnya apa? Bukan keguguran kan? Sbb saya lewat period 6hari je. Pada hari ke7 saya period. Tp first day dah byk darah keluar. Tgh2 malam lepas buang air kecil. Tetiba nampak ni. Tak pernah lg saya kena mcm ni.

Ini apa ya?
7 Balas

haii sis..sekarang ni mcmna, ada lagi keluar darah banyak tak selepas keluar yang dekat gambar ni. saya pernah keluar mcm ni masa keguguran, 7w masa tu..mula2 keluar darah2 mcm period 3hari darah lpastu keluar ketulan mcm ni. terus pergi hospital check keguguran..doktor suruh balik rumah tunggu ketulan keluar. esoknya ada ketulan darah keluar terus pergi hospital..doktor check dah kosong. beberapa hari lepastu doktor call yang gumpalan darah keluar tu memang janin.

Guna NFSW. Tak pasti sbb tak nmpk seperti bentuk segumpal darah pun. Kalau gugur patut ada gumpalan darah. Kalau mcm saya keluar bentuk segumpal darah bentuk kacang merah tapi lagi besar. Tapi masa tu saya gugur tak sampai sebulan mcm 3-4 weeks.

I have similar 'bulp' like this as big as 20 sen. I had miscarriage at 7 week 5 days. Masa nak keguguran, Ada brown discharge on/off for 7 days. Rasa keguguran mcm period pain and no more breast tender.

x de test upt ke sis?bter test dlu bru thu preg or x

nsfw please 🤮

try cek upt

tu period