Keguguran ke apa ni..

Maaf semua gambar agak kotor. Semalam first day period. Then pagi tadi keluar mcm ni. Dia seakan janin yg X terbentuk lagi. Cuma ada kepala dan ekor. Yg sebelah tu pulak mcm selaput putih dan tengah dia pada pandangan saya mcm tembuni kot. Ke perasaan Sy je. Tp tiap bulan sy period je. #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

Keguguran ke apa ni..
3 Balas

tembuni tu apa? saya taktahu orang lain macam mana. tapi sebelum saya kahwin, period saya macam ni lah. berketul ketul. senggugut takpayah cakap, memang teruk. pernah jumpa doc, doc ada scan, ambik darah rasanya (tak ingat lama dah) tapi result okay, so doc cakap normal. tapi lepas kahwin, bersalin, seingat saya takde dah jadi macam ni. kalau awak 1st time kena macam ni, better pergi je check dengan doc.

Kena test upt. If positive then mungkin ni bleeding. If negative, period. Period berketul mcm ni sometimes normal for certain people including me. So if nk tau test upt