Darah ape la ni.. hurmm

Bulan jun ni period dtg awal seminggu. Habis period pon awal. Biasa 9-11 hari. Tp kali ni 7 hari je. Dah suci tetiba hari ke7 (24/6) sakit perut mcm senggugut (mild) lepas tu maghrib tu ada darah pink². Hurm nak kate spotting mcm awal sangat. Ovulation pun belum rasenye. Ke sebenarnya gugur, Tapi ingatkan period ? Hurmm 😒 Sebelum ni 3 kali dah gugur. Gugur kali ketiga tu tak tahu pun gugur. Tp musykil sbb mcm pelik je period tak dtg. Doktor scan mmg sah gugur. So mcm dah xnak berharap. Letih dah kecewa.. ☹️

Darah ape la ni.. hurmm
2 Balas

pergi la klinik tuk dapat kan kepastian. dari overthinking . buat serabut kepala sniri je,,at least tau kenapa & apa perlu buat,,

Saya pun x pasti, kalau takut gugur pergilah klinik