buku pink

Maaf bertanya..klau nk buat buku pink mmg kena ambik appoiment dlu ke?atau trus je pergi buat?

38 Balas

Terus ke klinik je..

trus prgi klnik sja

Sy terus g je hr tu

Better call dulu...buat appoitment biasanya

Depends .. Tmpt sy kena appoinment. Hritu masa buat buku pink org yg dh 9 mggu preggy dtg walk in pun nurse suruh blik .. Set appoinment masa dh 12 week

Tgk pada KK.. Ade yang blh walk in terus.. Baik kol dulu sblm Pg

Saya kandungan 3 bulan baru buat buku pink ...tak tahu kandungan dah 3 bulan.. kalau 3 minggu boleh dengar lagi ..buat checkup dekat klinik dah 3 bulan ... terperanjat mak buyong😂😂😂sabar jekk lha

Trus ke klinik, nanti nurse akan bgtau bila.