puasa

Maaf bertanya..hari tu nurse ada minta akk puasa sehari sebelum minum air gula esok nya dlm kul 8pg...tp akk lupe dia bgth kena mula puasa dr pukul 8mlm or 10mlm...esok akk dh kena puasa..sbb isnin kul 8pg kena g minum air gula..mohon jawapan dr sape2 yg dh pernah minum air gula..tq☺️

24 Balas

Biasa 10malam .

4y ago

Welcome :) jgn risau , air gula tu macam minum sirap yang extra manis . Saya baru je mminum khamis lepas . Minum perlahan perlahan , jgn sampai muntah . Naya . Huhu . Goodluck

Lps kul 10

4y ago

Tu lah..sy x sure lah..sbb thn ni x pernah lg cek kesiahatan .biasa sethn sekali cek cantik jer..sebelum preggy 4.2 gtu jer..aganya dh nk hampir preggy tiba2 naik🤣tp alhamdulilalh lah result g 4 hari tu ok..x cecah 7 yg x dibolehkan.

10 malam kak

Last kol 10