Pg jp lagi kena minum air gula

Mlm td dh start puasa kul 10 .. alhamdulillah masih boleh bertahan lg hehe . Risau lak pagi jp g nk g minum air gula ni

2 Balas

Boleh sis jgn pikir sngt, saya hri tu smpai tak tido malam pikir esk pagi tu nk minum air gula, tapi bila dh minum tu, cakap tak de la setruk yg dipikir. Hehhe, saya hari tu minum masih dalam saya ada alah lagi, sblum minum sapu minyak kapak kat hidung, trus langgah je cawan tuu. Alhamdullilah okey, cuma nk tahan 2 jam lagi tu rasa lama, last2 tertido sayaa🤭

1y ago

Heheeh, Best tak de alahan, saya 3 kali prgnant, sblum ni gugur 2 kali, kali ni prgnant teruk gak alahan, 3 bulan baring tido, mndi, bdn rasa lemah mcm tu, n sblum ni gak tak merasa la minum air gula ni jugak, ni dapat rasa, hehe, Semoga oancar ye awak minum, ke dah minum, okey x🤭

semoga dipermudahkan segala urusan..