Keluar lendir darah seperti tali ketika hamil

Maaf bertanya. Saya check upt clear blue baru 3minggu pregnant. Dah pergi hospital utk check. Tapi doctor kata terlalu awal dan tak nampak apa2 tp saya keluar darah seperti tali. Adakah keguguran? Atau tanda awal keguguran? Doctor tak dpt nk sah kan sbb masih terlalu awal dan scan tak nampak apa2. Maaf ye gambar tak senonoh sikit

Keluar lendir darah seperti tali ketika hamil
3 Balas

Pengalaman saya keguguran yg lalu dlm 5w/6w dia keluar spotting je dulu, then baru keluar ketulan darah. Sis just monitor dulu.. Kalau ada rasa cramp yg amat sgt mungkin keguguran. Tp ada juga org yg bleeding pada awal prgnancy. Susah nk kata sebab awal lg..

3y ago

Hi sis, is everything okay? Dah follow up balik dgn doctr?