bengkak susu kandungan 5bulan terakhir?

Maaf bertanya, saya ada ketulan kecil dekat bahagian atas belah kiri,bukan bawah ketiak.. tapi kalau sentuh sakit berdenyut².. tanya mak sedara tukang urut,katanya mungkin bengkak susu. Adakah ianya betul? Tanya doctor, doc jawab kalau sakit makan ubat tahan sakit ya .. sebab kadang² je sakit

2 Balas

Tk sure Sbb saya time pregnant tk penah bengkak susu Tp time besalin penah smpai timbul urat2 hijau P hosp sis senang apa2 boleh scan

4y ago

saya scan haritu, dia cakap bengkak kelenjar susu.. huhu.. dia bagi appoinment lepas bersalin..

Sy pown ada . Baru2 nie doc amek sample isi ketulan to . Tnggo kputusan jeh . Xtw ketulan ap ..

4y ago

Lps brsalin bru bole buang