34 week

maaf bertanya , nurse bgtau sy ad kncing manis ketika mengandung ... skrg saya dah 34 minggu ... doktor ad bgtau saya perlu bersalin awal dalam 37mnggu .... kbiasaan jika serah diri awal , apa yg dorg akan buat dulu time d hospital ... risau , takut...maaf jika soalan saya ni agak lucu, sebab ni kali pertama #firstbaby #???

6 Balas

su bersalin 38week sbb ada darah tinggi, so dok pecahkan air ketumban dulu sampai ke mlm jalan x bape buka,masuk ubat induce pun sama gak..pastu smpai ke malam still 4cm je bukak,doktor terus tolak masuk emergency room utk czer..