Bersama suami

Maaf bertanya berapa lama tempoh akak2 semua bersama suami lepas bersalin … sy ank first dh 3 bulan lebih.. suami dh 2 kali mintak bersama tapi sy msih takot utk bersama… tpi dia x paksa sye dia cuma ckap if dah ready baru dia msuk kan if tak dia x nk paksa mcm mne ea dikira nusyuz ke sy sbgai isteri kerana mnolak ajakan suami mohon akak2 ada petua atau cadangan tak .. sye risau gara2 x dpt dri saya kang ada penyondol offer lat suami sye yg nyayo 🥲zaman ni penyodol x kira org dah … bantu sy please.. sye terasa nk bersama tpi perasaan takot menguasai

6 Balas

sy pun sama ank nk msk 3 bulan msh takut utk bersama...alhmdulillah suami phm dn x pksa..sbb sy bg thu die rasa takut n troma msh ada lg...