Lunch

LUNCH 21/04/2020⠀ ⠀ •• EGG DROP PORRIDGE ••⠀ ⠀ ⠀ Macam2 menu dalam simpanan, tapi akhirnya momma buat porridge jugak utk Eleena ?⠀ ⠀ Ni first time Eleena try egg porridge. Hujan2 mcmni, mesti layannnn hahaha ?? Habis jugak semangkuk walaupun agak lama momma menunggu ?⠀ Instagram: @anak_momma ⠀ ⠀ ⠀ #EleenaFoodDiary #EleenaFoodJourney #Eleenaeats #BabyEleena #babyfoodjournal #babyfooddiary #babyfood #babyfoodmalaysia #babygirl #bayicomel #bayicomelmalaysia #babytalent

Lunch
4 Balas

Hi sis.. nk tnye.. anak sis dah brpa bulan?. Mine is just turn 7 months. Just curious if yg menu sis post skrg is suitable for 7 months old. Looking for a baby food resipe here. Thank you. 😊

4y ago

Ok sis. Thank you! 😊👏

👍❤💕

Wahhh