hi hello mumy2 dlm ni.. ada sape2 yg pena bersalin czer tak ? bole kongsi pengalaman berpantang .?

luka nk sembuh ambil masa brapa lama? harus berpantang brapa lama? posisi tidur mcm mana? ambil ubat apa2 tak utk cptkn luka baik n ubat apa?..

1 Balas

Pengalaman Czer 5 years ago... Pantang makanan berminyak 60hari Pantang minum minuman sejuk @ ais 1tahun Pantang makan seafood 1 1/2 tahun Masa pantang mkn limau sunkist 2biji sehari Minum pati ikan haruan (sbulan gak consume) Luka mmg lambat sembuh.. Lpas bersalin 5bln pn masih sakit.. Kena banyak berhati2