berpantang

Saya baru bersalen secara czer 31/5 aritu...smp skrg saya xde ambil ape2 ubat/jamj sewaktu berpantang...sekarang perut masih terasa perit...2 kelahiran sblm ni juga secara czer tp x mcm ni...ubat ape perlu saya ambil utk cepat sembuhkan luka diluar dan dalam ye...trm kasih...

4 Balas

Mayb sbb dh byk kali cser jd sakit gitu sbb bila bukak operate mst byk part2 berparut dlm perut yg melekat (adhesion) so time opret dr kena relase part2 tu utk smpai ke rahim, sbb tu proses penyembuhan dia lebih sakit dr sblm ni. Makan benda2 natural n sihat mcm citrus fruit (oren, etc.) Dgn supplement vit c. Biasa org suggest gamat la haruan la, nmpak proses penyembuhan cepat dr luar, hakikatnya dalaman habis akan melekat dan berparut2

3 kali ceaser dah ke.. makan vitamin c.. atau buah buahan sitrus.. vitamin c elok untuk luka

Sis bykkan makan buah jus oren yg fresh..

Vit c sister the best the safe