Salam, sy nk tnya lps hbis pntang maksudnya dh 45hri boleh ka nk mkn mknan mcm nugget n so on?

Lps mkn, boleh ka nk mkn nugget dan sbagainya

6 Balas

Boleh sis. Jangan ikutkan sangat pantang orang dulu2. Kita rujuk dr zaman sekarang. Dr kata kalau takda alergik, makan je apa kita nak makan.

Saya pantang betul2 sampai luka baik je hari dlm 2 minggu lebih. Lepas tu saya pantang tengok makanan semua saya sapu 🤣

Mkan je la sis🤣 xde alergic mkan je. Saya habis pantang mmg bedal je la

saya dalam pantang pun makan nugget 😂

Boleh je..

boleh sis