mcm mn nak atasi kaki krem

lps ja bgon dr tdo skrg nih..kaki dah strt krem... sakit gler kowt...kdg dedua skli jad.......... mcm mn nk buat bg x mai terus.. ??? pon xtaw la...... rasa nak menangis nagis rasa bila kena tuh... tgk lak laki dok sebelah..sedap ja tdo.. kita dok mengerang kesakit kaki krem... jeles lak rasa...????.. nk jerit pngil dia..takot anak lak terkejut terjaga terus... sapa penah alami.. n mcm mn nk atasi ya??

2 Balas

Sy prnah mcm ni..nurse suggest minum susu tanpa gula..senaman ringan spt gerakkn jari kaki sblum bngun n sebelum tidur..elak kerja yg berat trutamnya melibatkn otot kaki...

Sy pernah.. kiri yg kena.. jerit hubs nk urut.. dia tanya kaki mana 1.. sy jwab knan..pdhal kiri..panik punya psal.. haha.. jd sblum tdo sy sapu yoko2.. ok skit..