Kaki Krem

Macam mne nk bg kaki xselalu krem ya? Sakit nye tertarik kaki mcm kena renjat..btul ke org ckp sbb xcukup kalsium?selain susu boleh amik apa lagi ya??

1 Balas

Ye sis.. Sy pon boleh kata setiap mlm kne.. Nurse kk kate sbb kurang kalsium.. Sy check up swasta juga dan doc sruh mkn pil obical.. 1 biji/day.. Alhamdulillah.. Kurang da kne cramp..

5y ago

Ooo..tqtq.nnti nk try tnya kk,kalau bole mkn vitamin..nk beli jgk..sakit nk menahan kaki krem😢