scan

Lpas scan 18weeks. Nnti dok akan scan brape weeks plak Yee..

6 Balas

Sya last scan hari tu 22week,mnggu depan ni ada appointment dgn doc 27 week..amik masa sebulan juga la..bru scan balik..kcuali klu mau scan kat swasta

Klau kerajaan biasa 28 mnggu nti tpi klau sis nk buat scan detail sis kna scan di klink swsta sb kerajaan xde buat scan detail..

28w. Sbb sy pun mcm tu lepas scan 18w doc set appt utk 28w tp mse 23w sy buat appt scan dkt klinik swasta. Hehe

Masa 3rd trimester. Biasa nya 28w

Sy 20w pastu 28w scan balik

X silap 28w nti...