detail scan

Haii.. Nak tanyaa yee.. Brape skala 1-10,untuk kepentingan buat detail scan untuk baby yee?.. Tiada pengalaman.. 20 minggu..

27 Balas

Sangat2 penting.. If kalu ada apa2 kat baby pakar scan akan inform kita untuk ambik insurans baby awal2..

10.. Sbb dr akan tgk semua organ2 baby, tulang belakang, tengkorak baby, muka, mata, sume dr akan tgk.

10. Boleh tahu perkembangan fizikal cukup ke tak. Dalaman jantung semua okay ke tak

8. Penting utk tau condition baby

10 ..