Adakah Mama menggunakan losyen badan kepada bayi anda?

Voice your Opinion
Ya (Nyatakan di komen brand pelembap muka yang digunakan)
Kadang-kala
Tidak (Nyatakan di komen kenapa tidak)

496 respon

16 Balas

sebab membazir saja.. memang² kulit baby ni lembut.. apa² pun itu dari parents sendiri la ✌️ kalau saya, bedak pun saya x bubuh kat badan baby..

losyen snow white dari lahir sampai skrg. alergik ke ruam susu ke ruam panas ke wajib guna losyen snow white. alhamdulillah berkesan.

Tidak. Guna minyak zaitun dan minyak kelapa dara. Lotion ni macam ingredients yg kita pun tak faham fungsinya

tidak sebab kulit anak saya Alhamdulillah takde masalah. jadi, memang tak pakaikan losyen atau bedak pun.

tak . sbb diri sendiri pon xsuka benda lekit2. apa lagi nk pakaikan kt anak 😂

sejak dari lahir memang sapu losyen baby anakku setiap kali selepas mandi

Skrg ni guna losyen snowhite yg strawberry n grape.ok jgk stakat ni guna.

tidak guna sebarang losyen @ bedak sekali pun..

Pakai.. yg safe utk baby 👶🏻

pakai.. brand anakku..