Mana lokasi percutian terakhir anda?
Voice your Opinion
Eropah
Negara Asia
Amerika
Malaysia
Penginapan dalam negara

3597 respon

26 Balas

Dalam malaysia je..morib..😂😂😂ms bujang je travel smpai ke brunei..spore n etc..dh kwen since ada bby ..bby plak.lahir.prem..kena.kuarantin.smpai.age 1 tahun..la.ni dh setahun.cov.id.pula melanda malaysia dan seluruh dunia..maka.smbung lg duk.umh..😂😂✌mebi klu blh n kes.mkin kurang try bwk ank brcuti jauh sikit kut.. wlaupn xdpt g obersea..jnji dpt bercuti...fightimm✊✊

Bali. Awal bulan 3 tdi. 2 minggu kemudian pkp. Skg ajak husb bercuti, tp husband risau keadaan isteri yg tgh preggy.

Rumah mak sendiri ✌️✌️Tak pernah lagi melancong2 ni. #TAPSupermoms #TAPxTanamera

tak pergi mana² pun duk rumah je

Xg mna2 pon just stay at home

cuti kt kampung sendiri je..

tak gi mana2..dlm daerah jer

Bandung Indonesia ❤️

honeymoon Langkawi 🥰

tidak pernah melancong