Suami morning sickness???

Logik ke suami yang morning sickness??? Sebab saya dah 18weeks and Saya takde morning sickness dr awal pregnancy. Alhamdulillah. Boleh jadi ke suami morning sickness?? Sebab dia demam on off, pening kepala. Bila bagi makan asam dia okay kejap. Demam tuh dah g clinic doc cakap takde apa demam tuh.

2 Balas

Mungkin boleh, sy pun masa awal2 pregnant takde morning sickness.. Cuba bdn ni byk angin.. Husband yg demam smpai seminggu masa sy 1st trimester..

5y ago

Kesian Saya tengok suami sampai tak larat, baring je. Kalah Saya Ibu yang mengandung.

Mungkin boleh. Suami saya mengalami sakit badan 😅