Tumpang tanya.

Line terang hat tu dh boleh refer klinik ke???

Tumpang tanya.
4 Balas

kabur lagi sis. try first morning urine. ke klinik untuk confirm preg and buka buku pink ke? better 10w above for certain kkia dyorg tetapkan arahan mcm tu. awal2 dorang xlayan.

call kk terdekat utk tanya prosedur buka buku pink. selalu diorang akan bg tarikh utk dtg

tu kira kabur lg. Dh lewat period brp hari? period regular ke?

4y ago

amin..

bole dh tu g klinik

4y ago

selamat lergi. tp kantung kosong lg 😊 tunggu lg 2 minggu akan dtg 😊 Semoga ada rezeki utk sy 😉