Pedih Perut

Macam mana nak hilangkan pedih perut ni ??. Tak lapar.. Tapi perut pedih je.. Dah makan roti pn still pedih lagi.. Susu 2 kali sehari dah minum. Tak tahu cara nk hilangkan pedih perut ni ???. Dia buat kita rasa tak selesa je. #firsttimepregnant #6week

2 Balas

awal² kehamilan mmg akan alami perut tk selesa rasa sebu n kembung smp rasa tk selesa nak tido.. memalam sblm tidur kan cube mtk suami urutkn tengkung n blkg.. lps tu awk ltk myk angin dkt bawah breast bkn dkt perut tu.. bg angin klua nt lelama ok in shaa Allah

sy mse mula2 pegnen dlu pon mcm tu. tak rasa lapar tp pedih perut. tp sebenarnya perut minta makanan. lpas mkn bru lega. mmg kita rasa xlapar. mkn je.. lpas tu mnum air masak byk2. nti angin tu snang nk kuar. semoga mumy dan bby sehat2 hendaknya..