Hai mommies. Nak tanya. Saya dah 22w. Selalu lenguh2 betis dan tangan. Normal ke? And apa punca dia?

Lenguh2 betis dan tangan

4 Balas

Sy pon lenguh2 betis n kaki…padahal xde buat kije sgt..lenguh tu mcm bru lps tawaf mall..biasanya ptg smpai mlm..bgun esok ok plk plak, tp kdg klau tgh busy masak pon dtg jgk lenguh2 betis…sy abai jela sbb dtg on off

normal sis saya pernah alami sampai tidur malam pun tersedar sebab lenguh betis & peha , kdg2 tangan. mungkin kurang calcium. tapi sekejap je saya kena waktu 18/20 w

saya pon kerap lenguh kaki tangan..selalunya saya time nk tidur bru rasa lenguh.. bgn pagi esok dah okey dah

Biasanya kurang kalsium pun boleh jadi