awal pregnancy lenguh kaki

Salam Normal tak di awal pregnancy ( week 6) sy rase lenguh2 kaki dari paha sampai betis setiap hari..kalau duduk lame sket kat ofis, mesti lenguh2

2 Balas

Wa'alaykumussalam. Sy dulu pun kerap macam tu, especially waktu tidur malam. Kaki rasa lenguh sangat. Cuba jalan sekejap-sekejap tapi jangan berdiri terlalu lama. Waktu malam mungkin boleh cuba lapik bantal kat bawah kaki untuk tinggikan sikit posisi kaki.

5y ago

Oh...gitu..ok2..terima kasih

.