Salam mumy, sya nak Tanya tadi pagi ada keluar lendir putih mcm lendir putih telur itu normal ka??

Lendir@cairan putih

7 Balas

Biasanya setiap bulan sy akan keluar lendir jernih mcm putih telur tu..org cakap tu waktu kesuburan kita..sy guna apps mmg betul akan keluar masa waktu2 subur..tp sekarang dh pregnant,ada jgk sikit2 keputihan sy jadi putih telur jernih tu..

You sekarang tengah pregnant ke mencuba utk pregnant? Kalau tak pregnant, putih telur tu maksudnya tengah subur. Kalau preganant takkan ada keputihan telur. Keputihan susu dan tak berbau tu normal kalau tgh pregnant.

11mo ago

Mencuba untuk pregnant

normal wak..putih telur dgn putih susu..tu mmg ada sbb peningkatan hormon estrogen..yg tak normal bila keputihan bertukar jadi warna lain mcm coklat, kuning berbau, warna hijau..

itu subur, org kata subur sgt tu. time macam ni byk klua lendir mcm telur putih tu, dia peluang tinggi kalau nk mgandung. kena bersama dgn husband, sbb subur sgt tu

11mo ago

Sya dgn suami dah start bersma selepas 1minggu period

Dekat tiktok ada Doc cek jenis² lendir² tu. Boleh try search utk kenal pasti

11mo ago

Search je nanti dia keluar

Oo.. Bkn tanda2 kehamilan la kn mommy

11mo ago

Oo yaka mmy.. Sya dgn suami dah start bersma selepas 1minggu period

normal