lendir putih mcm putih telur

saya nak tanya, saya dah 37w2d , perut hari² rasa mengeras.. saya kluar lendir putih tapi xda darah.. lendir putih mcm putih telur..itu tanda2 nakbersalin ke? #pleasehelp #seriusnanya #firstbaby #firstmom #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Ciri2 mucus plug tekstur nya pekat. Bila ditarik dia akan terikut dan tak terputus. Warnanya kekuningan dan biasanya bercampur darah sikit. Awak cuba google mucus plug tu mcm mana. Kalau putih telur tu saya tak pastilah itu apa. Mungkin ada mommies lain boleh jawabkan.

yee tu tanda² nk bsalin jgk tu , sy pernah alami time ank first , keluar lendir putih jernih shj , g hospital ade bukaan 2cm .