38minggu 5hari

Lebih kurang 10 hari je lgi nk due date.. Tpi xde pape tanda pn.. Ape lgi tips yg mommy2 ade utk baby cepat kluar yer? Dh byakkn berjalan n ketuk ketampi.. Tiap2 hari buat tpi still xde tanda2 pn.. Doakan semoga sy dpt beranak normal n dipermudahkan semua urusan yer.. Aminn..

1 Balas

Selalu bersama suami. Setiap hari pun tak pe. Selalu minta maaf dgn suami. Ikut pengalaman saya kontraksi dlm sejam lebih terus bersalin. Tak perasan pun bukaan dah 8 cm time dtg hosp. Kepala baby pun dah nmpak