Has your child learnt negative things from preschool?
Voice your Opinion
Yes
No

3206 respon

12 Balas

Kadang2 ada jugak perkataan yang negatif tak sedap di dengar, bila dgr mcm tu as a mom sy bgtau ckp mcm tu tak elok so lepas ni jgn sebut lagi 'perkataan' tu tau, so dia paha, dah tk sebut dah, kdg bdk ni dia tak tahu ayat tu tak elok kan so kita org tua kena ajar dorg. Nanti dorg phm.

Alhamdulillah..Setakat ni yg positif2 dia bawak balik rumah . maybe sbb d school dia struggle... the only one Malay boy in Chinese school

ada jgk dia blaja benda baru dari sekolah,balik praktis kt adik adik,contoh macam jd garang sikit..kira nk mengarah adik itu ini..

it’s quite hard to control ...

Dont have any experience

Not yet hahaha

from house.

No komen

😓

Yes