Alhamdulillah dah selamat bsalin 5.7.2020 37minggu6hari

Lau ikut tarikh due 21.7.2020 tp bby nk kluar awl..tu pon masa pergi hospital da contrtion n cek dah buka 3cm..dah c.in hospital dia sakit main2 lak..kejap sakit kejap x sakit😅😅 doktor ckp tggu 48jam x sakit jgk masuk labor room masuk ubat....n terpaksa masuk cucuk masuk ubat..lahir la puteri ke 5 berat 3.58kg

Alhamdulillah dah selamat bsalin 5.7.2020 37minggu6hari
1 Balas

alhamdulillah..tahniah puan..someinya dia..😍😍😍mg mmbsr dgn sihat dan mnjd ank yg solehah buat ayah bonda...Allahuma aamiin... #tapxbisou