Pregnancy without stress is a scam 😭

Lately selalu sangat stress. Idk why, makin nak jaga emosi makin senang trigger dengan sekeliling. Ada masa tu sampai rasa nak mengamuk bila husband silap sikit. Rasa mcm dia buat kesalahan besar sangat. Hati dah la tak kuat mcm dulu 😭 lagi lagi bila dah masuk 3rd trimester baby dah start active, senang rasa stress 😮‍💨😮‍💨😮‍💨

2 Balas

jangan macam tu sis, banyakkan istiqhfar ye. masa pregnant ni kena jaga emosi, selalu mintak maaf dekat suami. please ubah and kawal emosi before bersalin. nanti dah bersalin anak meragam, mesti makin teruk emosi tu. big hugs to you sis! takecare 🤍

panjang Lg perjalanan u sis. hadap dengan sabar. jd parents ni mmg kena byk sabar.