Baby lagi senang dgn ayah

Mommies! Anak baru masuk 1 bulan. Sepanjang masa ni anak selalu ayah dia yg tidurkan. Bila saya cuba nak tidurkan mesti dia nangis sampai kekadang saya rasa nak mengamuk. Bila suami ambik alih, nmpk mcm senang je dia layan. Ada masa saya rasa mcm ibu yg gagal jaga & tenangkan anak. Dah la tak dpt df sbb puting flat. Rasa down sgt.

1 Balas

Its okay mom Its good for your baby n husband actually Its a good bonding You can take that time to rest your self