Time Pregnant Tiba2 Rasa Tak Disayangi

Entahlah sejak pregnant, selalu rasa tak disayangi oleh husband. Dari awal pregnant sampai sekarang dah masuk trimester ke-3. Selalu rasa macam husband ada orang, bila lepas bersalin nanti, dia berubah.. Selalu fikiran ke arah tu.. Stress la kadang2?

1 Balas

Mungkin awak kurang masa bersama suami.cuba buat mcm awal2 kahwin.lain pasangan lain caranya.jgn pk negative yg boleh kita stress sendiri..kalau suami buat hal sekalipun cuba kawal emosi.semoga awak dan baby sihat n happy 😊