upt 2 line

Kalau upt 2 line. Kena terus g cek kat klinik ke ? Atau tggu bbrp minggu lg bru pergi?

3 Balas

Depends pd brp hari lama dh lewat period. Klu bru lg seminggu dua better tggu dlu. Sbb klu scan pn selalunya xnmpk janin n heartbeat. Bila xnmpk nnt msti akn stress overthinking. Better tggu kandungan 8w bru scan. Tp klu nk jgk jumpa doktor pn boleh. Terpulang kt awk.

Tggu 7weeks ke atas.. Sebab t g klinik pon dye cek guna upt jgk. Pastu bile dye kire dh 7/8weeks lewat period bru dye akan scan.. Tu pon mybe nmpk kantung shj

4y ago

Skrg cek kat apps ni dah 4 weeks. Kira lg sebulan lg la. Paham2. Thankyou 😇

Tunggu dah 8weeks keatas...