dengup jantung baby

Last week degup si comel ni 158..today 148.. but its still normal.. kandungan 18week tp x rs lg dia kick2.. huhu.nurse dh ckp bby dh aktif dh. Tp kita ja xdpt rs cm na.. ?

2 Balas

Fes baby eh mummy? Wahh tahniahhh Heart beat tu kira normal lg tu.. Kadang2 kite x perasan baby dah kick. Tp nurse yg check perut perasan.. Mcm sye jgk dlu 😂 Nantk dah 20w+ insyaAllah dpt le tu rasa kick dri baby

5y ago

Aah awak first bby. Tp x tau bila masa bby kick..cm x rasa.. tp nurse check td dia ckp bby aktif sgt dh..

Mesty girl anak awak ...sbb slow pgerakan dia ,nadi dia laju... Cfrm perempuan💕 inshaaAllah...

5y ago

Betul2 ..dua2 anugerah dan rezeki Allah ... Alhamdulilah...klu girl mmg slow kick dia ..nnti 20weeks inshaaAllah akn dpt rasa ...