Akhirnya dapat keluarkan baby secara normal

Last update masa 6/5..masa 7/5 doc masukkan belon tapi bukaan masih lagi 1cm..8/5 doc masukkan belon utk kali ke 2 dan bukaan terus 4cm, lam tghari sy dibawa masuk ke labour room..doc bg ubat drip utk cepatkan lagi bukaan, doc kata klau takde progress, sy trpksa czer sbb bby dh 3hari meninggal di dlm perut..Alhamdulillah, 2x drip bukaan dh 8cm..akhirnya anak syurga sy dpt d kluarkn pd 8/5 jam 10.15 mlm scra normal..pada 9/5 lam tghari sy di benrkn pulang dan sblm asar jenazah anak sy dikebumikan..Alhamdulillah, sy brkesempatan cium n peluk anak syurga sy..time tu tumpah gak la airmata sy tgk anak syurga sy.. Al-Fatihah (dibaca) buat Wildan Syurga umi Nurin Qadrina Bt Erman

Akhirnya dapat keluarkan baby secara normal
133 Balas

Salam takziah sis.. Sis stay strong. Allah uji hambaNya sbb hambaNya mampuu.. Moge ade rezeki lain untk sis. Bole sy tahu tak mcm mne bole bby meningal dlm perot sis? Ade simptom apa2 ke?

4y ago

Sy mmg x puasa dr awl lg sbb doc x galakkn sy puasa