Akhirnya dapat keluarkan baby secara normal

Last update masa 6/5..masa 7/5 doc masukkan belon tapi bukaan masih lagi 1cm..8/5 doc masukkan belon utk kali ke 2 dan bukaan terus 4cm, lam tghari sy dibawa masuk ke labour room..doc bg ubat drip utk cepatkan lagi bukaan, doc kata klau takde progress, sy trpksa czer sbb bby dh 3hari meninggal di dlm perut..Alhamdulillah, 2x drip bukaan dh 8cm..akhirnya anak syurga sy dpt d kluarkn pd 8/5 jam 10.15 mlm scra normal..pada 9/5 lam tghari sy di benrkn pulang dan sblm asar jenazah anak sy dikebumikan..Alhamdulillah, sy brkesempatan cium n peluk anak syurga sy..time tu tumpah gak la airmata sy tgk anak syurga sy.. Al-Fatihah (dibaca) buat Wildan Syurga umi Nurin Qadrina Bt Erman

Akhirnya dapat keluarkan baby secara normal
133 Balas

ALLAH AKBAR, berat ujian. Semoga tabah setabahnya menghadapi, in shaa Allah ada rezeki yng lebih besar Allah nak bagi pada sis dan keluarga. semoga yang baik baik saja untuk sis, Amin ❤️

4y ago

InsyaAllah sy kuat utk hadapi ujian dr Allah..mudh2an kt Sana sy dpt brtmu dgn ank syurga sy..Aamiin

Salam takziah sis. Semoga sis kuat. Aunty saya pun ada anak syurga juga. Due dah sampai tp ada darah tinggi. Baby meninggal dlm kandungan. Inalillahi waina ilaihi raji'un.

Salam takziah sis,semoga sis tabah dlm ujian nie..sedihnya,xdpt sy bygkn prsaan sis tp da ktntuan Allah kena redha jugakn..prcaya semua nie psti ada hikmah dsbliknya..

4y ago

InsyaAllah sy kuat..tipu la klau kata x sdih sbb bby dh besr, tgh tggu hari je nk brslin n dia tinggalkn sy buat slma2nye tp sy cba kuat dmi ank2 sy y lain..mudh2an sy dpt jmp ank syurga sy kt Sana

Innalillahiwainnailaihiroijiun..Salam Takziah sis utk pemergian anak syurga..Moga sis terus tabah dan kuat. Allah ade perancang terbaik utk sis sekeluarga.. 😔

4y ago

InsyaAllah sy cuba kuat..tkasih🙂

semoga kuat yaa dear. sy pun baru kehilangan anak selepas 16hari dilahirkan. boleh sy tau punca ank sis sbb apa ya ? denyutan jantung stop tiba tiba ya ?

4y ago

Allahu.. Kuat ye sis

Allahuakbar semoga sis sekeluarga kuat & tabah hadapi dugaan ni. Salam takziah..xdpt nk ungkapkan dgn kata2 bila tgk muka ank syurga. Al-fatihah

4y ago

InsyaAllah saya kuat..masa mula2 dpt brita y bby dh xde tu je, mmg mnangis x hnti2..ps2 masa cium bby sy sblm di kebumikan, Ya Allah mmg sdih sgt, rasa cm xnk lpskn anak sy tp 2la, sy kna kuat utk anak2 sy y lain 😔

Salam takziah ya...semoga diberi kekuatan dan ketabahan. InshaAllah kat sana nanti dah ada yang tunggu nak ajak masuk syurga sama2. *hugs*

4y ago

Mudh2an sy dpt brjmp ngn anak sy di Sana..Aamiin..tkasih sis

Semoga puan bertabah dengan ujian ni dan semoga ada rezeki lagi buat puan untuk miliki cahayamata 😢 salam takziah puan dan kelurga ..

salam takziah sis.....kite sama sis...walaupon sye msih 6week dh xde klau besar mcm ni xtau lh mcm mne sye....harap sis kuat....

4y ago

Punca bby mninggal blum tau lg..doc pkar suh jmp lg 6mggu utk dptkn result punca bby mninggal

Salam takziah puan dari saya...semoga allah sentiasa memberi kekuatan utk puan dan keluarga. Al fatihah di baca buat anak syurga