Tompokan coklat dan kram perut

Sy da lwat 3 mnggu utk priod. Trkhir priod sy 21/8 . Isnin 14/9 sy ade bt UPT dan line T naik kabur sangat . dan selasa 15/9 sy buat kmbli UPT dan tiada naik line. dan mlm semlm sy bersama dgn suami . dan pd mlmnya sy mnglami kram prut shngga x selesa utk tdo. Pd keesokan pagi. sy perasan ade tompokan coklat tlah kluar dan sy mngalami kram sdkit di bhgian pnggang dan pngkal ari-ari. Itu perkara normal ke utk wanita yg pertama kali mngndung? ada mana² mommies yg pernah alami mcmni pd awal kehamilan? #firstbaby #seriusbertanya#1stimemom #babyfirst

1 Balas

Kalau spotting tu normal sis awl2 hamil tp kalau bnyk tu yg merisaukan. Elok g jmpe doc.