Salam semua..nk tnya kalau ni ape maksd ye...maaf yee...saya bruu jee kawin....awl bln 1...

Last priod 10/12/20..…cek mnggu lpas ni...result

Salam semua..nk tnya kalau ni ape maksd ye...maaf yee...saya bruu jee kawin....awl bln 1...
50 Balas

tahniah. sama mcm sy lekat awal.. kawin 10.6.. last period 18.06 test upt 18.07 sbb period tk dtg 1minggu. Alhamdulillah positif kandungan dh 8weeks. skrg dah 8bulan. tggu masa nk bersalin je hehehe

positif ni sis...dlm 3 mnggu lebih kot...sbb line kabur2...tp confirm positif, congrats🥰 sbb dlu pon sya mcm ni...line kabur2 sbb cek awl sgt 🤭

3y ago

sbb husbnd mimpi sy mgndung...then saya ckp...mgarut...then.ni result....

ALHAMDULILLAH...TAHNIAH SIS...JGA DIRI ELOK2 YA...KLU BOLEH AWL2 NI JGN BUAT KERJA BERAT N JGN STRESS YA... 💝💝💝

2 line mean positive. boleh tengok kat plastik bhgian belakang ada bgitau apa makan double line or satu line.

tahniah...positif tu sis...mcm sy...kawin awal bulan 1/2020...last period 24/12/2019..org kata bunting pelamin...

Pregnant..tahniahh..bunting pelamin..me too kawen awl bulan 7 hujung bulan 7 da preggy..skrg da 7 bulan..

3y ago

tahniaa

Tahniah ya sis. Doakan utk saya jugak ya moga2 ada rezeki saya jugak tahun ni aaminn3 😉

3y ago

Thanks dear ❤️. Jaga baik2 kandungan awk tu saya pun turut happy 😬

Tahniah positif tu.. Nk kpastian dlm smggu dua test lg tgk line tu makin terang x..

Alhamdulillah .. Positive Dah Tuh Sis .. Tahniaahhh ^•^

3y ago

tq sis....happy nyee

Tahniah sis. Jaga diri. Jangan buat kerja berat2