Period 2hari jee

Sy nk tnya priod 2hari je bln ni 14-15 feb ,apekah sy mngandung ? #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

beli upt banyak2 , kalau rasa period delay je terus buat upt. dapat tau result on the spot. kalau pregnnt selalu tanda awal, mmg tak datang period langsung sebulan , kalau datang 2 hari je mcm bukan mengandung je. 😅 sy delay 40 hari period test upt mengandung. smpai skrg tak period period pun sebab dah prgnnt

Test la upt. Terus dapat jawapan

1y ago

trma ksih