last period

Last period saya 23/1/2020 tapi sekarang sysmtom macam saya pregnant.boleh ke i tahu i dapat baby?

5 Balas

sama last period sy pun 23/1/2020 sis...tadi pagi sy check nmpak line samar2 sngat.. due period esok ni..sy dpt tanda awal..hari2 check n berharap sngt ad..sbb tanda sy dpt seawal 3week..sakit badan,penat,sendawa,kentut,mengantuk,xlarat macam2 la sis.. semoga ad rezeki kita ye sis😻

buy a pregnancy test at the pharmacy and check if positive or negative 😊

chk upt je sis

Cek upt