Last period i 2/01/23...brpa minggu kira hamil skrng

5 Balas

boleh kira guna app sis, lagi senang.. if irregular period, app takleh nak percaya sgt ~ if regular, InsyaAllah boleh ikut app..

Cara kira kena start dr date last period tu.. 2.1 .. agak2 dlm 6 mggu la suda

1y ago

Hi sis, day 1 period tu d kira 1st day dlm cycle kita shingga la next period.. contoh klu cycle 28hari,2hb 1 start period, next period 30hb 1..klu guna opk da ble start hari ke 11

lbh kurg 6w larh mcm saya last period 5/1/23 ..

Lebih kurang same cm sy dlm 6mnggu 3hari

eah sama lah kita last period 😂

1y ago

haah, kalau ikut pregnancy test naik 2line. kalau takada apa apa inshallah minggu depan scan