abaout period

Last period 26.12.2019 ,sampai sekarang belum period lagi ,saya check akhir bulan 1|2020 negative ,kenapa macam ni

9 Balas

Same mcm last period sy taun lps.. Period lewat 2mgu stil negative.. Then tgu lewat mgu ketiga ade line but samar2 n tanda2 daa rasa.. lewat 4mgu period baru terang sis.. Hampir sbulan tgu lps lewat period baru naik 2line.. Alhamdulillah ade rezki lg skrg slps kguguran ank first taun lps.. 2 month already.. Sy doakan sis ade rezki.. Ape2 pun sabar ye sis.. Cek betul2..

Sye penah jadi macam nie.. Period delay 5 hari sye check upt -ve.. Pegi klinik,doc check scan semua memang kosong.. Hampa sangat2.. Doc bgi ubt hormon utk turunkan period.. Hari ke 10 bru period tapi tk byk

Sama lh dgn saya last period 15/12... smpai skg belum period lagi... masuk pagi tdi dah 3 kali saya check upt but -ne ag😔

Sma mcm sy , da 7 hari sy lambat , last period 26.01.2020 Hmm cek pnya still ngtive

Boleh jadi stress smpai hormon x betul?

Lamanya delay. Hormon tu sis

4y ago

Ya sis ,maybe jugak ,tp kebiasaan nya memang period regular ,xpernah missed.

Perubahan hormon

hormon tu sis.

Hormon tu