Saje tanye.....

last period saya 01 |11| 2020 - 06 |11| 2020 semalam saya test pregnant naik 1 line tapi lagi 1 line kabur..Saya mohon pencerahan adakah ini positive atau negative ? Maaf yaa dalam gambar line tu tak berapa nak jelas...lagi 3 hari nak priod....

Saje tanye.....
2 Balas

InsyaAllah positif tu, tahniah ye 👏🏻👏🏻👏🏻. Semoga dipermudahkan urusan sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti ye mommy. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms

pregnant